Orvosi tisztaságú hatóanyagokkal dolgozunk ennél a kezelésnél!

 

Magyarországon világszínvonalúak a szépészeti beavatkozások, a hollywoodi sztárok épphogy használni kezdenek egy világszenzációt jelentő eljárást, a magyar hölgyek néhány héttel később már igénybe is vehetik ugyanazt. Bemutatunk egy igen újszerű bőrfiatalító eljárást, amelyet egy német plasztikai sebész dolgozott ki. A dermaroller kíméletesen, ám igencsak látványosan fiatalítja a bőrt.

       A dermaroller gyakorlatilag egy tűkkel ellátott, néhány centiméteres henger, amelyet a kezelést végző kozmetikus végiggörget a bőrön. A henger felületén lévő hajszálvékony tűk nagyon aprók és rendkívül vékonyak, feladatuk az, hogy átlyukasszák a bőr legfelsőbb rétegét, a felhámot, és behatoljanak az alatta lévő rétegbe, az irhába, anélkül, hogy bármelyiket is károsítanák.

       Kegyetlenül hangzik, a valóság azonban az, hogy a négyzetmilliméterenként ejtett nyolc-tíz apró tűszúrás csak minimális fájdalommal jár, és az eljárás lényege éppen az, hogy megsebezze a bőrt.

       De miért is leszünk a számtalan, gyakorlatilag láthatatlan tűszúrásoktól szebbek? A titok nyitja a sebgyógyulás folyamatában rejlik. A kezelés közben keletkezett parányi sérüléseket a szervezet azonnal regenerálni kezdi, vagyis olyan anyagok rekordsebességű termelésére ad parancsot, amelyek a bőr feszességéért, fiatalságáért felelősek. Ezek az anyagok a kollagén és az elasztin, melyek termelődése a bőr öregedésének során erőteljesen hanyatlik.

        A dermaroller hatására azonban ismét munkába lendülnek, az eredmény tehát fiatalos, feszesebb bőr, látványosan kevesebb ránccal, és kevésbé "lógó" arc. Az eredmény nem csak átmeneti, a kezelés hatására 3-4 hónap alatt újraépül a rugalmas kollagén háló, összeszűkülnek a tágult pórusok, a besüppedt hegek kiemelkednek, és így az egész arc fiatalossá, üdévé válik.

         Az apró tűszúrásoknak más haszna is van. Bőrünk felső rétege eléggé "strapabíró", hiába használunk komoly hatóanyag-tartalommal rendelkező krémeket, azok gyakorlatilag csak nagyon kicsinyke mértékben képesek áthatolni a legfelső rétegen, és semmiképpen sem tudnak eljutni a mélyebb rétegekbe, vagyis oda, ahol a lényeg zajlik. A dermaroller által ejtett aprócska lyukakon azonban sosem látott mélységbe juttathatók be a hatóanyagok.

 

Mindenkinek aki szeretne fiatalabb, feszesebb arcot csak ajánlani tudom