Intim gyanta

 

Az intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos korosztálytól függetlenül. Legfontosabb, hogy a megfelelő anyagokkal és technikával történjen a szőr eltávolítása intim testrészünkről. Sokakban felmerül a kérdés, valójában hogyan működik az intim gyantázás. A teljes intim gyanta, azaz a brazil gyanta 20 percet vesz igénybe.

 

A szőrtelenítés a következőképpen zajlik:

 

Nagyon fontos, hogy az első intim gyanta esetében a szőr az epilálástól vagy a borotválkozástól számított 8. napon vagy később történjen. Ezáltal elérjük az optimális szőrhosszúságot, így az intimgyantázás fájdalommentesebb lesz. Gyantázott fazon esetén 3-4 hét múlva ajánlott újra gyantázni.

 

A gyantázás gyanta ágyon egyszer használatos gyanta lepedőn történik, intim környezetben, biztosítva ezzel vendégeim kényelmét és nyugalmát. Az intim gyanta antiallergén, természetes alapanyagokból készült titándioxidos vagy clorofilosgyantával történik, mivel ezek a gyanták biztosítják a szinte fájdalommentes szőreltávolítást. A gyantát egyszer használatos spatulával visszük fel a bőrre, így sokkal sterilebb higénikusabb a folyamat, és

az egész intim területen precízen eltávolítható a szőr. Intim testrészünk, a legkényesebb pontja testünknek, ezért a sterilitásra nagy figyelmet fordítok. Minden gyantázás után a gyanta kidobásra kerül és a teljes fazon fertőtlenítése is megtörténik. Fertőtlenítés után az intim testfelületet nyugtató, gyantázás utáni balzsammal és hámképző krémmel ápolom.

Otthoni ápolást nem igényel, csak arra figyeljünk, hogy 24 órával a gyantázás után ne menjünk szaunába, uszodába illetve szoláriumba, mivel a gyantázott bőrfelületnek regenerálódnia kell!

 

Az intim gyanta során bármilyen fazon kialakításra van lehetőség.

 

Az intimgyanta legismertebb fajtái:

-bikini vonal gyanta (csak a fehérneműből kilógó rész csupasz)

-hollywoodi gyanta (csupasz felület, csíkkal a közepén)

-brazil gyanta / teljes fazon gyanta (csupasz felület, beleértve a fenék körüli részt is)

 

A teljes intim gyanta előnyei:

-20 perces folyamat

-ápolt és kényelmes szőrviselet

-tartós és higiénikus eredmény

-esztétikus megjelenés

 

Ajánljuk mindenki számára az intimkozmetikát, akinek fontos, hogy párjának imponáljon,

megjelenése kívánatosabb legyen a párnák közt, illetve akik számára fontos az intim

testrészének ápoltsága és higiéniája.