Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, pihenésre, feltöltődésre napjaink rohanó világában. Főleg akkor ha ez hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, immunrendszerünk erősítéséhez. A masszázs során fokozódik a keringésünk, ezáltal javul az anyagcserénk, eltávozik a felesleges salakanyag,  az ellenállóképességünk nő, valamint bőrünk  feszesebb, rugalmasabb, egészségesebb lesz, s ez csak pár jellemző  a  masszázs  pozitív  hatásai  közül.

Izomgörcsök esetén a frissítőmasszázst ajánlom, amely során fellazulnak a letapadt, fájó izmok.

 Idegi fáradságnál inkább a relaxálómasszázst vagy a lávakövesmasszázst, amely segít a mélyrelaxációs állapot elérésében.

Ha úgy érzed túl feszes a nyakad és a vállad, netán még fejfájást is gyakran tapasztalsz, akkor a fejfájáskezelést érdemes kipróbálnod.

 

Masszázs szolgáltatásunk kizárólag hölgyeknek szól!

1983-ban születtem Budapesten a vízöntő jegyében.

Évekig versenyszerűen kézilabdáztam, ez idő alatt tudtam meg, hogy mit jelent a masszázs, mennyire kedvező hatással van a szervezetemre. Mindig is érdeklődtem az emberi test felépítése és működése iránt és az akkori masszőröm ösztönzésére iratkoztam be masszőriskolába és tanultam gyógymasszőrnek (2004-2005). Az iskola elvégzése óta dolgozom főállásban masszőrként, immár több, mint 10 éves tapasztalattal állok vendégeim rendelkezésére.

Szeretem a munkám,mert szeretek emberekkel foglalkozni és örülök, hogy azonnal látom a masszázs jótékony hatását rajtuk.

Tamaskovics Gabriella

Tel.: 06-20-9975010