Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, pihenésre, feltöltődésre napjaink rohanó világában. Főleg akkor ha ez hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, immunrendszerünk erősítéséhez. A masszázs során fokozódik a keringésünk, ezáltal javul az anyagcserénk, eltávozik a felesleges méreganyag,  az ellenállóképességünk nő, valamint bőrünk  feszesebb, rugalmasabb, egészségesebb lesz, s ez csak pár jellemző  a  masszázs  pozitív  hatásai  közül.  Ha úgy érzed kedvet kaptál, hogy kipróbáld, akkor sok szeretettel várlak.

Izomgörcsök esetén a frissítőmasszázst ajánlom, idegi fáradságnál inkább a relaxálómasszázst vagy a lávakövesmasszázst, amely segít a mélyrelaxációs állapot elérésében. Ha úgy érzed túl feszes a nyakad és a vállad, netán még fejfájást is gyakran tapasztalsz, akkor a fejfájáskezelést érdemes kipróbálnod.

Amennyiben a napjainkban gyakori problémát, a narancsbőröd szeretnéd kezeltetni, akkor cellulitmasszázsra érdemes bejelentkezned.

Masszázs szolgáltatásunk kizárólag hölgyeknek szól!

1983-ban születtem a vízöntő jegyében.

Budapesten lakom, itt jártam ált. iskolába, gimnáziumba, masszőriskolába.

10 évig kézilabdáztam, edzői képesítést is szereztem.Ez idő alatt tudtam meg, hogy mit jelent a masszázs, mennyire kedvező hatással van a szervezetemre. Mindig is érdeklődtem a biológia, azon belül az anatómia iránt és az akkori masszőröm ösztönzésére iratkoztam be masszőriskolába és tanultam gyógymasszőrnek (2004-2005). Az iskola elvégzése óta dolgozom főállásban masszőrként, immár 10 éve.

Szeretem a munkám,mert szeretek emberekkel foglalkozni és örülök, hogy azonnal látom a masszázs jótékony hatását rajtuk.

Tamaskovics Gabriella

Tel.: 06-20-9975010