A legszélesebb körű alkalmazási lehetőségeket nyújtó fényimpulzus rendszer egyenesen amerikából.

A szelektív fototermolízis elvének felfedezése mérföldkő volt a fény energiájának esztétikai célú alkalmazásában. Ezen elv lényege, hogy egy speciális fényforrás segítségével nagy energiájú fényt bocsátunk ki nagyon rövid idő alatt. A fény által szállított energia részecskék (fotonok) elnyelődnek a bőr különböző struktúráiban, az úgynevezett kromofórákban, és a fényenergia átalakul hőenergiává. Az alkalmazott fényimpulzusok hullámhosszától függően különböző kromofórákat (melanin, oxi-haemoglobin, víz, stb.) tudunk jelentősen felhevíteni, a környező szövetelemek sértetlensége mellett. Ezáltal különböző élettani hatások kifejtésére vagyunk képesek, mint például a szőrtelenítés, bőrfiatalítás, pigmentfoltok és értágulatok kezelése, acne kezelés, stb.

Fenti elv alkalmazására az esztétikai ipar két, mára kiforrott technológiát fejlesztett ki, az orvosok által használatos lézer berendezéseket, valamint az orvosok és szépségipari szakemberek által egyaránt használatos IPL (intenzív pulzáló fény) elvén működő készülékeket. A kezelések során elérhető hatás szempontjából különösen fontos az adott kezelő berendezés technológiai színvonala, műszaki paraméterei és minősége.

 

Nanno Light Base IPL berendezés és alkalmazási lehetőségei

A NannoLight Base IPL berendezés egyedülálló műszaki megoldásai a legátfogóbb intenzív fényimpulzus rendszerré teszik az esztétikai piacon. Piacvezető technikát kínál, amely hatékony és biztonságos alkalmazásokat nyújt az esztétikai problémák egész sorára.

 

 

 

A NannoLight Base berendezés az alábbi kilencféle esztétikai kezelés elvégzésére alkalmas:

- Tartós szőrtelenítés (Foto-epiláláció)

- Arcfiatalítás (Foto-rejuvenáció)

- Pigmentált bőrelváltozások

- Érelváltozások kezelése

- Rosacea és sérült kapillárisok kezelése

- Seprűvénák, hajszálvisszerek kezelése

- Acne Vulgaris fénnyel történő tisztítása

- Napkárosodott bőr kezelése

- Hyperpigmentáció kezelése

 

A kezeléssel kapcsolatos információk egyeztetése személyes történik.