Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Lábunk elsődleges funkciója a mozgás, a súly és az egyensúly megtartása. Az évek alatt deformálódik a láb, a rosszul választott, nem elég kényelmes cipőknek köszönhetően (állandó nyomásnak, dörzsölésnek van kitéve), illetve, hogy a lábunk nem a megfelelő három ponton támaszkodik ( 1-es és 5-ös lábközépcsont fejecsén és a sarokcsont gumóján). Így alakul ki a bőrkeményedés - a harántboltozat süllyedése miatt - és egyéb deformitás (kalapácsujj, tyúkszem, bütyök).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frisseségét valamint, hogy az öregedési folyamatokat késleltessük. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos.

 

 

 

 

Kedves Vendégeink választhatnak pedikűr, esztétikai pedikűr, gyógypedikűr, wellness lábápolás, paraffinos lábápolás, hagyományos és gél lakkozás közül:

 

 

 

Az esztétikai pedikűr, melynek során egy 10 perces nyugtató lábfürdő után eltávolítom a bőrkeményedéseket,  majd a körmök manikűrözése (rövidítés, formázás, tisztítás) következik. A végén hidratáló, tápláló, ápoló krémet dolgozok a bőrbe, és igény szerint lakkozom, díszítem a körmöket. Majd egy 10 perces lazító masszázzsal fejezem be az ápolást.

 

 

A kezelés időtartama: kb 1 óra a láb állapotától függően.

 

 

 

Gyógypedikűr:

 

Ez a pedikűr a problémás lábak (pl.: tyúkszem, benőtt köröm, extra bőrkeményedés, sarokrepedések, szemölcsök) kezelésére szolgál. Majd egy 10 perces lazító masszázzsal fejezem be az ápolást.

 

A kezelés időtartama: kb 1 óra a láb állapotától függően.

 

 

Árak:

 

Esztétikai pedikűr + masszázs                          3900.-

Esztétikai pedikűr + masszázs + lakkozás        4300.-

Esztétikai pedikűr + masszázs + gél-lakk         3900 + 2800.-

Gyógypedikűr                                                   4600.-

 

Szigetvári Brigitta

Tel.: 06-20/438-8053