GIGI termékek: a Holt-tenger vizéből, iszapjából készülnek. Tartalmazzák mindazokat a növényi és ásványi anyagokat, amelyek Izrael természeti lehetőségeiből adódnak. A kozmetikumok vivo és hatóanyagai természetes eredetűek, illetve szervezetrokon anyagok. A különösöen érzékeny bőrökre ajánlott kozmetikumok színező-és illatanyagokat nem tartalmaznak.

Napjainkban mindenkinek ajánlatos

az arc kezelése, hiszen hiába

próbálunk egészségesen élni

és étkezni, már a levegő is

szennyezett, és bármit eszünk

vagy iszunk, nemcsak

természetes anyagokat találunk

benne. Egy arckezelés,

arctisztítással és masszázzsal

nemcsak hasznos, hanem

kényeztető és nyugtató élményt is nyújt. Így nemcsak megszabadulunk a szennyeződésektől, hanem segítünk arcbőrünknek, hogy könnyebben tudja belélegezni a friss levegőt.

Az otthoni rendszeres ápolás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük arcbőrünk egészségét.

Az általános tisztító kezeléseknél az arclemosás után eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Itt kétféle peeling (azaz radír) közül választhatunk: érzékeny bőrűeknek kémiai, zsírosabb bőrtípusnál mechanikai peelinget választunk. A kémiai krémes állagú és gyümölcssavakat, a mechanikai pedig általában sárgabarackmag-őrleményt vagy mandulahéj-őrleményt tartalmaz, így intenzívebben fejti ki hatását. Tini kezelésnél ilyenkor következik a gőzölés, amit tisztítás, majd fertőtlenítés követ. Felnőtteknél a felpuhítás előtt masszázst alkalmazunk arcon és dekoltázson. Ezután jön a tisztítás, fertőtlenítés és ultrahangozás. Mindkét esetben a fertőtlenítés után nyugtató, összehúzó pakolás zárja a kezelést.

Nagyon közkedveltek az ún. kis kezelések, (letisztítás+radír+masszázs+ultrahang) amikor ultrahanggal kiegészítve a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat tudjuk mélyebb rétegekbe juttatni. Ebben nagy szerepük van az ampulláknak, amelyek feszesítő, hidratáló, nyugtató, tápláló hatással rendelkeznek. Ezeket a kezeléseket mindenki számára ajánljuk akik vágynak egy kis kényeztetésre, arcbőrük hidratálására, feszesítésére.