A hosszú haj a nőiesség szimbóluma.

 

Ki ne szeretne hosszú, dús hajkoronát, de sajnos keveseknek adatik meg. Szerencsére vannak gyors, látványos megoldások.

Két féle technikával foglalkozom:

 

Mikrogyűrű

 

A mikrogyűrűzés tincses megoldás és nagyon esztétikus. Ezt a technikát minden hajtípusra ajánljuk, és rövid hajúak számára is kiváló eljárás. Hidegtechnológia, egyáltalán nem károsítja a hajat, megfelelő kezelés mellett. Nincs vegyszer, sem hő ezért az egyik legkíméletesebb hajhosszabbítási-dúsítási módszer.

A feltincsezett póthajat apró tincsenként illesztjük hozzá a saját hajunkhoz egy apró 2-3mm gyűrű segítségével. Ez hajkímélő és gyors módszer. A haj sem vegyszerrel sem hővel nem érintkezik. 2-3 hónap múlva könnyen eltávolítható.

 

Szilikonos mikrogyűrűzés

 

A szilikonos mikrogyűrűzés szintén tincses hajhosszabbítás, mely elsősorban fémérzékeny nők számára javasolt.

Pici, 2-4 mm-es mikrogyűrű rögzíti a póthajat a saját tincsekhez, mely szilikonréteggel van bevonva.

A gyűrű áthúzásra került a saját hajon és a póthajon, majd ezután rá van szorítva, hogy stabilan egyben tartsa a saját hajat és a póthaj tincseket.

A szilikonos mikrogyűrű nagyon hasonló színű, mint a haj, ezáltal teljesen észrevétlen. Tapintása puha, és mivel igen kis méretű, ezért nem nyomja fel a hajat, teljesen természetes hatást kelt.

A mikrogyűrű egy speciális fogó segítségével kerül rászorításra, mely fogó segítségével ugyanúgy el lehet távolítani a tincseket.

Amennyiben a hajhosszabbítás után valaki kellőképpen ápolja haját és a póthaj megőrzi jó minőségét, akkor a mikrogyűrű eltávolítása után feljebb lehet húzni azokat és újra rögzíteni lehet a hajtőnél.

Többek között ezért is érdemes vigyázni hajhosszabbítás után a póthaj minőségére, mert az többször is felhasználható.

Mikrogyűrűzés után a hajhosszabbítás két-három hónapig esztétikus marad. Utána vagy el kell távolítani, vagy a hajtőnél újra kell rögzíteni azokat.

 

Hőillesztés

 

Szintén tincsenként helyezzük fel a saját haj közé egy speciális hőre kötő - hajkímélő színre olvadó keratin kristállyal rögzítjük. A ragasztóanyag haj és fejbőrbarát anyagokat tartalmaz, nem fejt ki semmilyen káros hatásokat. Újra felhelyezés 2-3 hónap után lehet hajnövéstől függően.