Csernák Nikolettnek hívnak, 1981-ben születtem.

  Kozmetika iránti szeretetemet még jobban megerősítette bennem a Center Kft-nél való elhelyezkedésem. Itt kereskedelmi előadóként dolgoztam, a szépségiparban dolgozó szakembereket segítettem, akik kiemelkedő szolgáltatást szeretnének nyújtani vendégeiknek az alakformálás, és az arcfiatalítás területén.

  Felnőtt fejjel elvégeztem a kozmetikus iskolát (2005), hogy beteljesítsem egyik gyermekkori álmomat, hogy megszépítsem az embereket.

  Kozmetikus mesteremtől – Páyer Olgától- a lehető legjobb tudást szereztem, és mindig törekedtem arra, hogy vendégeim a maximális odafigyelés mellett a legmegfelelőbb kezelést kapják.

Minden lehetőséget kihasználtam azért, hogy a kor követelményeinek megfelelően képezzem magam, és a lehetőségekhez mérten fejlesszem kozmetikámat. Véleményem szerint ezt a szakmát csak az tudja profin végezni, aki alázatos, empatikus, szolgálatkész és munkájában maximalista. Terveim között szerepel, hogy a mesterképzést is elvégezzem, és kozmetikus tanulókat oktassak, amivel elősegíteném őket a szakmai tudásuk megszerzésében.

 

Tel.: 06-70/534-2155

A nevem, Ács Mónika, 1984-ben születtem. Egészen kicsi korom óta tudatosan a kozmetikusi pályára készültem. A középiskola befejezése után meg is szereztem az ehhez szükséges tudást. Lételemem az ápoltság, a külső és belső harmónia. Fontos számomra az egészséges táplálkozás és a mozgás. Pályám elején egy Tükörhegyi, majd egy Biatorbágyi szépségszalonban dolgoztam. Majd 10 évet éltem külföldön, ahol főként a sminkelés terén fejlődtem. Valamint elsajátítottam a kozmetikai tetoválást és a műszempilla építést. 2019 év elejétől újból itthon élek. Lelkesen vetem bele magam mind a négy területen való munkába.

 

Elérhetőségem: 06-30/503-7204