Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, pihenésre, feltöltődésre napjaink rohanó világában. Főleg akkor ha ez hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, immunrendszerünk erősítéséhez. A masszázs során fokozódik a keringésünk, ezáltal javul az anyagcserénk, eltávozik a felesleges salakanyag,  az ellenállóképességünk nő, valamint bőrünk  feszesebb, rugalmasabb, egészségesebb lesz, s ez csak pár jellemző  a  masszázs  pozitív  hatásai  közül.

Izomgörcsök esetén a frissítőmasszázst ajánlom, amely során fellazulnak a letapadt, fájó izmok.

 Idegi fáradságnál inkább a relaxálómasszázst vagy a lávakövesmasszázst, amely segít a mélyrelaxációs állapot elérésében.

Ha úgy érzed túl feszes a nyakad és a vállad, netán még fejfájást is gyakran tapasztalsz, akkor a fejfájáskezelést érdemes kipróbálnod.

 

Masszázs szolgáltatásunk kizárólag hölgyeknek szól és erotikamentes!

        Mindig is érdeklődtem az emberi test felépítése és működése iránt. Évekig versenyszerűen kézilabdáztam, ez idő alatt tudtam meg, hogy mit jelent a masszázs, mennyire kedvező hatással van a szervezetemre. Akkori masszőröm ösztönzésére tanultam gyógymasszőrnek (2004-2005), majd számos továbbképzésen bővítettem a tudásomat a mozgásterápia irányába ( Kinesiotape, Floss terápia, FDM).

         Immár több, mint 15 éves tapasztalattal állok  vendégeim rendelkezésére.

Szeretem a munkám,mert szeretek emberekkel foglalkozni és örülök, hogy azonnal látom a masszázs jótékony hatását rajtuk.

Tamaskovics Gabriella

Tel.: 06-20-9975010