Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Lábunk elsődleges funkciója a mozgás, a súly és az egyensúly megtartása. Az évek alatt deformálódik a láb, a rosszul választott, nem elég kényelmes cipőknek köszönhetően (állandó nyomásnak, dörzsölésnek van kitéve), illetve, hogy a lábunk nem a megfelelő három ponton támaszkodik ( 1-es és 5-ös lábközépcsont fejecsén és a sarokcsont gumóján). Így alakul ki a bőrkeményedés - a harántboltozat süllyedése miatt - és egyéb deformitás (kalapácsujj, tyúkszem, bütyök).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frisseségét valamint, hogy az öregedési folyamatokat késleltessük. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos.

 

 

 

 

Kedves Vendégeink választhatnak pedikűr, esztétikai pedikűr, gyógypedikűr, wellness lábápolás,  hagyományos és gél lakkozás közül:

 

 

 

Az esztétikai pedikűr, melynek során egy 10 perces nyugtató lábfürdő után eltávolítom a bőrkeményedéseket,  majd a körmök manikűrözése (rövidítés, formázás, tisztítás) következik. A végén hidratáló, tápláló, ápoló krémet dolgozok a bőrbe, és igény szerint lakkozom, díszítem a körmöket. Majd egy 10 perces lazító masszázzsal fejezem be az ápolást.

 

 

A kezelés időtartama: kb 1 óra a láb állapotától függően.

 

 

 

Gyógypedikűr:

 

Ez a pedikűr a problémás lábak (pl.: tyúkszem, benőtt köröm, extra bőrkeményedés, sarokrepedések, szemölcsök) kezelésére szolgál. Majd egy 10 perces lazító masszázzsal fejezem be az ápolást.

 

A kezelés időtartama: kb 1 óra a láb állapotától függően.

 

 

Árak:

 

Esztétikai pedikűr + masszázs                          5500.-

Esztétikai pedikűr + masszázs + lakkozás        6500.-

Esztétikai pedikűr + géllakk                              5500 + 3300.-

Gyógypedikűr                                                   6000.-

 

Szigetvári Brigitta

Tel.: 06-20/438-8053

Időpont módosítás/lemondás:

 

24 órán belüli  időpont lemondás, vagy elfelejtett időpont teljes árat von maga után, ha ez az összeg rendezve van,csak azután elérhető a további időpont foglalás,ebben az esetben az utalás is lehetséges! Csereidőpontra továbbra is van lehetőség, ha időben jelezve van! Köszönöm!